Com tancar sessió a Messenger

Anem a explicar com tancar sessió a Facebook Messenger al mòbil fàcilment i pas a pas perquè així puguis protegir el teu compte d'usuaris aliens

Vegem com tancar sessió a Messenger, de manera senzilla i pas a pas perquè així puguis protegir el teu compte d'altres usuaris. I és que si bé Facebook adverteix que no hi ha manera de tancar sessió a l'aplicació de Facebook Messenger al mòbil (una característica compartida per la majoria d'apps), sí que existeix un petit truc amb què podràs tancar sessió fàcilment. I el millor de tot és que aquest truc no requereix apps de tercers, sinó que es pot fer a través de les opcions de la pròpia aplicació de Facebook. No et perdis com tancar sessió a Facebook Messenger pas a pas.

Facebook Messenger: com tancar sessió

Com diem, aquest truc no requereix altres apps per funcionar, sinó que consisteix en enganyar la aplicació de Facebook perquè cregui que un altre usuari l'ha tancada per tu. Per això, hauràs de tancar la sessió de Messenger a través de l'app de Facebook; t'expliquem com fer-ho pas a pas.

El primer pas és accedir a l'aplicació de Facebook ia les opcions de la part superior prémer el icona de les tres línies horitzontals per obrir el menú d'opcions. Un cop obert aquest menú, prem sobre l'opció Configuració i privadesa per desplegar les vostres pròpies opcions.

Com tancar sessió a Messenger

Amb les opcions obertes de Configuració i publicitat, prem sobre l'opció Configuració, la primera a la llista, per accedir al menú de configuració de Facebook. Un cop dins de Configuració, adreça't a la secció Seguretat. Allí seleccioneu l'entrada Seguretat i inici de sessió situada en primer lloc per accedir a les opcions de protecció del vostre compte.

Dins del menú Seguretat i inici de sessió, a l'opció On has iniciat sessió, apareixeran els mòbils on utilitzes Facebook. I és aquí on has prémer sobre el nom del mòbil on vulguis tancar sessió de Messenger.

Com tancar sessió a Messenger

En prémer sobre el mòbil on vulguis tancar sessió es mostraran les dades del dit inici de sessió, tals com quant fa que ho vas fer, des d'on o el nom del mòbil. Aquí podràs veure les opcions sota No ets tu? i prémer sobre l'opció Sortir. Recorda que la sessió ha de ser la de Messenger.

I ja està; quan completis aquests passos, Facebook creurà que algú ha entrat al teu compte de Messenger amb el teu mòbil i tancarà la sessió. Tant és així que rebràs una notificació que s'ha tancat sessió de Messenger; si vols tornar a utilitzar-lo hauràs de tornar a iniciar la sessió.

Com tancar sessió a Messenger

Més trucs sobre Facebook