Com esborrar un Be Real

Vols esborrar les teves fotos de la xarxa social Be Real? A continuació us mostrem com eliminar les vostres publicacions i fins i tot com esborrar el vostre compte de Be Real

Vegem com esborrar un Be Real, la coneguda xarxa social de publicació de moments a través d'imatges i fotos. I és que Be Real, a diferència d'altres xarxes socials com Instagram o Facebook, ens avisa quan i com podem fer una foto i compartir-la, i no quan nosaltres vulguem. D'aquí el nom: Sigues real. El problema ve quan volem esborrar una imatge en concret, una sèrie de records o el compte mateix de Be Real, un procés que no és gens intuïtiu i que molts usuaris desconeixen. Per això, a continuació t'oferim totes les claus perquè puguis esborrar pas a pas imatges, records i el propi compte de Be Real.

Com esborrar fotos i el compte de BeReal

Índex de continguts

Com funciona BeReal

L'aplicació BeReal funciona amb fotos sense posar-hi, és a dir, fotos improvisades. El funcionament de l'app és molt senzill; l'usuari rep una notificació una vegada al dia a una hora aleatòria. A partir del moment de rebre la notificació, té fins a un màxim de 2 minuts per fer una foto i publicar-la.

L'usuari pot decidir si li agrada la foto o no; en cas negatiu té la opció d'eliminar-la.

Avís abans d'esborrar fotos de BeReal

  • Hi ha unes quantes característiques que convé tenir en compte abans d'usar BeReal. Així, les imatges publicades d'eliminen automàticament del feed de l'usuari després de les primeres 24 hores.
  • A més, també és possible esborrar una imatge publicada; això sí, només es pot esborrar una foto cada 24 hores, de manera que no serà possible esborrar dues fotos en un mateix dia.
  • Finalment, les imatges eliminades ja no es mostraran als teus amics de BeReal al teu feed. Això sí, tot i esborrar una foto, és possible que alguna de les teves amistats hagi guardat aquesta foto fent una captura de pantalla del mòbil; en aquest cas, no és possible esborrar la foto, ja que pertany a un altre usuari i es troba al mòbil.

Com esborrar un Be Real

Com esborrar una foto de BeReal

Seguiu els passos següents per esborrar una foto de BeReal:

  1. Accediu a l'aplicació de BeReal.
  2. Automàticament veuràs el feed amb la teva foto i les de les amistats de BeReal.
  3. Clica sobre el icona dels tres punts al costat de la teva foto.
  4. Ara seleccioneu l'opció Eliminar el meu BeReal.
  5. Seleccioneu el motiu pel qual voleu eliminar el BeRal.
  6. Finalment, prem sobre Eliminar el meu BeReal per completar el procés de suprimir la foto.

Com esborrar una foto de les memòries de BeReal

D'altra banda, les fotos BeReals publicades per tu es guardaran al àlbum dels teus Records. Les imatges d'aquest àlbum de fotos només les podeu veure l'usuari del compte i s'eliminaran transcorreguts 14 dies. Encara que també es poden eliminar les fotos de Records manualment quan l'usuari ho decideixi.

Seguiu els passos següents per esborrar fotos de Records de BeReal:

  1. Accediu a l'app BeReal.
  2. Clica sobre el teu foto de perfil.
  3. Es mostraran totes les fotos de BeReal que hagis fet durant els darrers 14 dies.
  4. Selecciona la foto que vulguis eliminar.
  5. Clica sobre el icona dels tres punts situat a la part superior dreta de la pantalla.
  6. Finalment, prem sobre Eliminar de les memòries.

Com esborrar un compte de BeReal

Finalment, vegem com esborrar un compte de BeReal per sempre, una opció que està força amagada a l'app i que no és fàcil de trobar per completar el procés d'eliminació de compte. Això sí, per eliminar un compte de BeReal, cal fer-ho des de l'app oficial i no des de la versió web de la xarxa social. Per això, abans de res assegura't que tens la app de BeReal instal·lada al teu mòbil iOS o Android.

Seguiu els passos següents per eliminar el teu compte de BeReal:

  1. Accediu a l'app BeReal.
  2. Clica sobre el teu icona de perfil situat a la part superior dreta de la pantalla.
  3. Ara prem sobre els tres punts superiors de la pantalla, de nou, a la part superior dreta de la pantalla, per accedir als Ajustaments de l'app de BeReal.
  4. Clica sobre Contacti'ns.
  5. Seleccioneu l'opció inferior del menú: Eliminar el meu compte.
  6. Clica sobre Sí, estic segur/a per esborrar definitivament el teu compte de BeReal.
  7. Finalment, tens l'opció de afegir els motius pels quals vols eliminar el teu compte d'usuari de BeReal, encara que no és obligatori.

Com esborrar un Be Real

Un cop hagis completat el procés, BeReal us informarà de la data en què s'eliminarà el vostre compte. I és que hauran de passar 15 dies perquè el compte quedi definitivament eliminat. Si durant aquests 15 dies te'n penedeixes i vols recuperar el teu usuari de BeReal, n'hi haurà prou amb iniciar sessió per recuperar el teu compte de manera automàtica. En cas que estiguis segur que no vols tornar a fer servir BeReal, un cop hagis eliminat el teu compte, desinstal·la l'app del mòbil per assegurar-te que no inicies sessió de nou.

Ara ja saps com esborrar imatges, Records i el propi compte de BeReal d'una manera ràpida i còmoda.

Com esborrar un Be Real

Més trucs sobre xarxes socials