Com restringir a Instagram

T'expliquem tot sobre com restringir usuaris a Instagram i quines diferències hi ha amb bloquejar

Vegem com restringir usuaris a Instagram, la popular xarxa social de fotos i vídeos, a més de detallar quines diferències hi ha amb bloquejar. I és que Instagram incloïa l'opció de restringir a finals del 2019, una opció que no tothom coneix i que resulta molt útil per a aquells que vulguin evitar interaccions amb determinats usuaris sense necessitat de bloquejar-los. Per això, t'oferim tots els detalls sobre l'opció de restringir, per a què serveix i quines diferències hi ha amb bloquejar algú, perquè així tinguis al teu abast una eina més afable que bloquejar directament usuaris, cosa que podria afectar la percepció dels altres sobre el teu compte de Instagram.

Com restringir usuaris a Instagram

Índex de continguts

Què és Restringir a Instagram

L'avantatge principal de l'opció de restringir d'Instagram és que els usuaris restringits no sabran que han estat restringits. Així, ia diferència de bloquejar algú (les interaccions del qual quedaran totalment anul·lades), els usuaris restringits podran seguir veient les teves fotos i Stories, a més de seguir comentant les teves fotos, enviar-te missatges i altres opcions típiques d'Instagram, però ell serà l'únic usuari que veurà les interaccions i no podrà saber si has llegit els seus missatges o no, ja que l'indicador de “vist” deixa d'estar habilitat.

Com restringir a Instagram

Segons Instagram, aquests són els efectes de l'opció de restringir:

  • Limita les interaccions per part de certes persones temporalment sense necessitat de bloquejar-les o deixar de seguir-les. Aquestes persones no rebran cap notificació sobre restricció.
  • Només tu i la persona que restringeixis podreu veure els seus nous comentaris a les teves publicacions. Pots aprovar comentaris individuals per fer-los visibles per a tothom.
  • El xat es mourà a la secció de sol·licituds de missatges, de manera que no podreu veure quan estàs connectat si has llegit missatges.

Per tant, només tu tindràs l'opció de fer visibles per a la resta d'usuaris les interaccions concretes d'usuaris restringits, ja siguin comentaris com a missatges directes. I és que restringir és una opció més “suau” que el bloqueig definitiu, ja que aquesta opció evita que la persona pugui seguir veient el teu compte d'Instagram.

Com Restringir a algú a Instagram

Si arribat fins aquest punt segueixes amb la intenció de restringir algú sense necessitat de bloquejar-lo, segueix els passos següents per restringir usuaris a Instagram:

  1. Accedeix al teu perfil d'Instagram.
  2. Clica sobre la imatge del teu perfil.
  3. S'obrirà un menú lateral; prem sobre la icona de la roda dentada de Configuració.
  4. Accedeix a l'apartat Privadesa.
  5. Seleccioneu l'opció Comptes restringits.
  6. Ara només has de triar els usuaris d'Instagram que vols restringir.

Com restringir a Instagram

A partir d'aquell moment, els usuaris que hagis triat a través de Comptes restringits podran continuar interactuant amb les teves publicacions, però no els veuràs reflectits tret que tu vulguis.

Com restringir a Instagram

Més trucs sobre Instagram